fbpx Wildcard SSL Certificates

BEREDA

VARMVATTENBEREDARE med värmepump

Varmvattenberedare

Varmvattenberedare Bereda

Bereda

Värmepumpsuppvärmd
varmvattenberedare

Varmvattenberedare Bereda 2

Bereda Multi

Värmepumpsuppvärmd varmvattenberedare med två luftvärmepumps innedelar.

Bereda Frånluft

Bereda FRÅNLUFT

Effektiv väggmonterad värmepump
med varmvattenberedare. 

Vad är Bereda varmvattenberdare?

Varmvattenberedaren Bereda är en mycket energieffektiv varmvattenberedare som med hjälp av en värmepump kan värma tappvarmvattnet i ett hem. Energin som finns i utomhusluften utvinns och vattnet kan värmas till ca +55 °C. Luftvärmepumpstekniken som finns i varmvattenberedaren minskar energiförbrukningen med upp till 70% i jämförelse med en konventionell varmvattenberedare. Utedelen har en skyddande beläggning som är placerad på lamellerna vilket skapar ett långvarigt skydd i alla typer av väderförhållanden.

Fördelar med varmvattenberedare

Fördelarna med Sverigepumpen Bereda är att den har en enkel kontroll. Sverigepumpen Bereda erbjuder hög användarvänlighet med moderna funktioner lättillgängliga via LCD-skärmen. Dessutom gör flera funktioner det enklare för installatörer, som till exempel driftdata och en dedikerad igångsättningsmeny. På skärmen kan du även ställa in veckotimer, anti-legionella, vattenvärmeläge, nattläge etc.

Bereda har en hög effektivitet då varmvattenproduktionen är baserad på naturlig energi som finns i utomhusluften. Inverterkompressorn ger förstklassig prestanda samtidigt som den förbrukar mycket låga nivåer av energi. Användningen av rostfritt DUPLEX-stål säkerställer att tanken är av solid kvalitet, vilket ger högsta skydd mot korrosion samt ökad isolering.

Varmvattenberedaren använder köldmediet R32, som inte bara har ett lågt GWP-värde utan även minskar slitage samt förlänger värmepumpens livslängd.

Vill du ha gratis rådgivning?

Hur fungerar en varmvattenberedare?

Sverigepumpen Bereda fungerar genom att varmvattenberedaren använder en luftvärmepump för att producera tappvarmvatten till hushållet. Bereda består av en golvstående innedel och en utedel och Bereda Multi består av en golvstående modell, en utedel samt en eller flera luft/luft innedelar.

Flexibel installation

Installationen av denna tank är enkel och flexibel, med möjlighet att välja mellan två olika storlekar och upp till 20 meter i rörlängd. Dess kompakta design och luft/vattenvärmepumpsteknik kräver minimala ändringar i hemmet och är kostnadseffektiva jämfört med traditionella system.

Installationsflexibiliteten hos Sverigepumpen Bereda gör den lämplig för både gamla och nya hus. Större bostäder och byggnader som förbrukar mycket energi gör att värma vatten kan göra betydande energibesparingar genom att installera Sverigepumpen Bereda.

Pris varmvattenberedare

En komplett offert med installation för Sverigepumpen Bereda ger alltid vår installatör. Sverigepumpen Bereda säljs alltid med installation. Vi rekommenderar alltid att man bokar ett kostnadsfritt hembesök där man tillsammans med en installatör går igenom hur installationen kommer att se ut, därefter får du en komplett offert som är anpassad just för dig.

Kontakta oss idag så ser vi till att du får kontakt med en skicklig installatör i närheten av dig som kan hjälpa dig att välja och installera.