fbpx Wildcard SSL Certificates
SVERIGEPUMPEN

Finansiering

Finansiera ditt värmepumpsköp med Svea Bank

Vill du installera en luftvärmepump eller annan typ av produkt från oss, men vill inte betala allt på en gång? Då kan det vara skönt att veta att du alltid har möjligheten att finansiera din värmepump. Genom att finansiera ditt köp av värmepump genom Svea Bank kan du ha extra pengar över till annat.

I samarbete med Svea Bank kan vi erbjuda fyra olika betalningsalternativ. Vi erbjuder, faktura 60 dagar, 10 eller 20 månader räntefritt samt 60 månader räntebärande.

Minska din uppvärmningskostnad

Har ditt hus idag direktverkande el eller var din elräkning ovanligt hög? Då kan en luftvärmepump vara helt rätt för ditt hus. Sverigepumpen har värmepumpar för alla typer av hushåll och vi hjälper dig gärna med din energibesparing.

Ett av de mest effektiva sätten för att sänka uppvärmningskostnaden i ditt hus är att investera i en luftvärmepump. En luftvärmepump
hjälper vanligtvis till att sänka elförbrukningen för uppvärmning med 40–65% beroende på förutsättningarna i ett hus med direktverkande el.

För mer information kring våra produkter och möjligheten till köp via delbetalning – fyll i formuläret så kontaktar vi dig.