fbpx Wildcard SSL Certificates

SVERIGEPUMPEN

AC och luftkonditionering

Här hittar du AC och luftkonditionering

AC och luftkonditionering

Komfort

Optimerad luftkonditionering, ger ett svalkande inomhusklimat.
Upp till 3,90 kW kyleffekt. Inbyggt WiFi.

Luftvärmepumpar Animair Alpha

ANIMAIR OMEGA

Urstyrka, både värmemässigt och kylmässigt. Wifi-modul medföljer så du kan styra Omega på distans.
Utedel med Gold Fin.

Luftvärmepumpar Animair Alpha

ANIMAIR Delta

Kompetent värmepump med rejäl kyleffekt. Gold Fin skyddar utedelen mot väder och vind. WiFi finns som tillval.

Luftvärmepumpar Animair Alpha

ANIMAIR ALPHA

Liten och snygg värmepump med luftrening. Kraftfull som
AC och luftkonditionering.
WiFi finns som tillval.

Tillbehör som ingår vid installation av AC och luftkonditionering

Rörskydd

Sverigepumpens rörskydd placeras mellan väggen och utedelen för att undvika/minimera slitna rör samt fåglar som hackar på rören. Rörskyddet är tillverkad i ett mycket slitstarkt material som effektivt skyddar de synliga rören. Sverigepumpens rörskydd har också en isolerande funktion som är optimerad för värmen som förflyttas i rören.

Pumprent

Sverigepumpens Pumprent är ett rengöringsmedel som du själv sprayar på din innedel samt rengöra med den medföljande microfibertrasan. En ren innedel håller längre samt presterar bättre.

Premium-X

Premium-X luftreningsfilter är ett kombinerat kol-och microfilter som absorberar gaser, lukter, bakterier, allergener, virus och liknande partiklar som kan finnas i luften. När du öppnar den lufttäta förpackningen där filtret är placerad aktiveras filtret och bör användas omgående. Premium-X luftreningsfilter har en förväntad livslängd på ca 3 månader.
Premium-X filtret passar alla typer av innerdelar från Sverigepumpen.

Garanti & försäkring

Förutom produktgarantin så medföljer även en extra försäkring som totalt ger dig 5 års trygghet. Man kan också utöka skyddet genom att köpa till fler år. Totalt kan du få upp till 16 års trygghet. Förutom oförutsedda fel på värmepumpen så skyddar försäkringen även mot åska i fem år.

Det kallar vi trygghet!

Varför installera AC och luftkonditionering?

En AC och luftkonditionering kan avsevärt förbättra inomhusluftens kvalité och hålla utrymmet svalt under varma sommarmånader. Med AC och luftkonditionering kan du sova bättre, att hålla inomhustemperaturen sval och behaglig resulterar i bättre sömnkvalitet. En AC och luftkonditionering kan även öka produktiviteten och koncentrationen, säkerskild på en arbetsplats.

Fördelar med AC och luftkonditionering

AC och luftkonditionering har många fördelar. En av de främsta fördelarna är att AC kan hålla en behaglig temperatur inomhus, säkerskilt under varma sommardagar utan att behöva öppna dörrar och fönster. Med hjälp av en AC och luftkonditionering kan du öka produktiviteten då värme och dålig cirkulation försvinner. Sverigepumpens Komfortkyla har luftrening inbyggd vilket är perfekt för dig som har pollenallergi. Ditt hem kan nu bli en fristad där du kan vara varma sommardagar med sval och ren luft.

Välj rätt AC och luftkonditionering

När du väljer en luftkonditionering är det viktigt att ta hänsyn till storleken på rummet du vill kyla, klimatet i ditt område och din budget. Om du bor i ett varmt och fuktigt klimat, leta efter en enhet med en hög SEER-värde (luftkonditioneringens energieffektivitet på en säsong.) för maximal energibesparing. Slutligen, bestäm din budget och vilka funktioner du önskar på din AC-pump för att hitta det bästa alternativet för dig. Ta hjälp av oss på Sverigepumpen för att hitta rätt AC och luftkonditionering anpassad efter dig.

Trygg installation AC och luftkonditionering

Vi på Sverigepumpen kan garantera dig en trygg installation av din AC och luftkonditionering. Våra installatörer är certifierad kyltekniker och vi har en rikstäckande installatörskedja som ser till att du får en snygg installation och en pump anpassad efter dina behov.

Offert AC och luftkonditionering

En offert på en AC och luftkonditionering från Sverigepumpen är självklart gratis. Våra installatörer bokar in ett kostnadsfritt hembesök med dig för att se över vilka installationsförutsättningar som finns, vart innedel respektive utedel ska placeras, vilken modell som passar er bäst och mycket mer. Efter hembesöket kommer installatören att presentera en lösning för dig anpassad efter dina behov och du kommer få en offert skickad till dig.

Börja med att fylla i en intresseanmälan här på vår hemsida så kontaktar vi dig inom kort och hjälper dig att få kontakt med en installatör nära dig för bokning av hembesök samt komplett offert.

Vill du ha gratis rådgivning?