fbpx Wildcard SSL Certificates

KONTAKTA OSS

Vill du få rådgivning?

Läs vår dataskyddspolicy

F.A.Q.

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna

Garanti & Trygghet

Företaget bakom Sverigepumpen, Kinnan AB grundades 1989 med målet att ge svenska folket ett bättre inomhusklimat. Ett mål och motto som kvarstår än idag. 2004 föddes formen för konceptet ”Sverigepumpen” som från början utvecklades genom att anpassa värmepumpar för de svenska hemmet och det svenska klimatet. Vi är ingen tillverkare av värmepumpar utan väljer ut de allra bästa produkterna på marknaden och gör dem ännu bättre innan vi ger dem stämpeln Sverigepumpen. Vi adderar bland annat "sparmössan", ett skydd som sätts på rören på utedelen för att förhindra värmeförlust vilket ger en högre effektivitet på pumpen och ett unikt integrerat tak som skyddar pumpen mot vädrets påfrestningar vilket ger pumpen en längre livslängd. På några modeller adderar vi en beläggning på kondensorn i utedelen vilket gör att värmepumpen klarar vädrets påfrestningar mycket bättre. Genom hårt jobb har vi utvecklat konceptet och produkterna i strävan efter att bli nummer ett på inomhusklimat, vilket nu har resulterat en bredare produktportfölj med marknadens ledande klimatprodukter. Vi strävar efter det perfekta inomhusklimatet för alla våra kunder.

ROT-avdrag

Skriv en intresseanmälan direkt här på Sverigepumpen.se så kontaktar en återförsäljare dig inom kort. Vill du hellre ta kontakt med en återförsäljare själv så kan du söka efter en Sverigepumpsexpert via kartan här på kontaktsidan.

Köpvillkor

Vi utför service på alla olika märken av luftvärmepumpar, använd kontaktformuläret här på sidan och skriv i meddelandet att du är intresserad av en service så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Sverigepumpsexperterna är vår rikstäckande installatörskedja. Köper du din Sverigepump av en Sverigepumpsexpert kan du vara säker på att installationen blir korrekt utförd, att den blir snygg och att du får en värmepump som är optimerad för just ditt hus och dina behov.

Följ oss på sociala medier.