fbpx Wildcard SSL Certificates

KONTAKTA OSS!

Har du frågor och funderingar, vill köpa en Sverigepump eller komma i kontakt med en återförsäljare? Kontakta oss enklast via formulär. Du kan också själv hitta och kontakta en Sverigepumpsexpert via kartan här nedanför. Vi hörs!

SVAR PÅ VANLIGASTE FRÅGORNA


Klicka här!

SKICKA ETT
MEDDELANDE 🡺Skicka ett meddelande till oss via formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

KONTAKTA EN SVERIGEPUMPSEXPERT

Sverigepumpsexperterna är vår rikstäckande installatörskedja. Köper du din Sverigepump av en Sverigepumpsexpert kan du vara säker på att installationen blir korrekt utförd, att den blir snygg och att du får en värmepump som är optimerad för just ditt hus och dina behov.

Följ oss på sociala medier.

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

Vad är Sverigepumpen?
Företaget bakom Sverigepumpen, Kinnan AB grundades 1989 med målet att ge svenska folket ett bättre inomhusklimat. Ett mål och motto som kvarstår än idag. 2004 föddes formen för konceptet ”Sverigepumpen” som från början utvecklades genom att anpassa värmepumpar för de svenska hemmet och det svenska klimatet. Vi är ingen tillverkare av värmepumpar utan väljer ut de allra bästa produkterna på marknaden och gör dem ännu bättre innan vi ger dem stämpeln Sverigepumpen. Vi adderar bland annat “sparmössan”, ett skydd som sätts på rören på utedelen för att förhindra värmeförlust vilket ger en högre effektivitet på pumpen och ett unikt integrerat tak som skyddar pumpen mot vädrets påfrestningar vilket ger pumpen en längre livslängd. På några modeller adderar vi en beläggning på kondensorn i utedelen vilket gör att värmepumpen klarar vädrets påfrestningar mycket bättre. Genom hårt jobb har vi utvecklat konceptet och produkterna i strävan efter att bli nummer ett på inomhusklimat, vilket nu har resulterat en bredare produktportfölj med marknadens ledande klimatprodukter. Vi strävar efter det perfekta inomhusklimatet för alla våra kunder.
Hur kommer jag i kontakt med en återförsäljare?
Skriv en intresseanmälan direkt här på Sverigepumpen.se så kontaktar en återförsäljare dig inom kort. Vill du hellre ta kontakt med en återförsäljare själv så kan du söka efter en Sverigepumpsexpert via kartan här på kontaktsidan.
Hur mycket kan jag spara genom att byta ut min nuvarande värmepump och sätta in en ny Sverigepump?
Det är olika, det beror på hur gammal din värmepump är och vad den har för efffekt. Normalt tappar en luftvärmepump effekt efter ett par år, regelbunden service är ett bra bot mot detta. Boka ett kostnadsfritt hembesök så kan du få reda på hur din nuvarande luftvärmepump mår och se hur mycket mer du kan spara genom att installera en ny Sverigepump.
Varför ska jag ha en luftavfuktare?
Hus med villakällare kan bli rejält fuktiga under årets varmare dagar. En relativ luftfuktighet på ca 80% är inte ovanlig. Även andra små utrymmen med dålig ventilation, t.ex torkrum och tvättstugor kan bli fuktiga när blöt tvätt hängs upp. Mikrobiell tillväxt kan då uppstå och giftiga mögelsvampar kan få fäste och orsaka astma, infektioner och irritera slemhinnorna.
Lösningen för att motverka detta är en avfuktare. Den sänker luftfuktigheten i utrymmet drastiskt och torkar dessutom tvätten betydligt fortare.
Varför ska man välja Sverigepumpen?
Vi har tillsammans med Sveriges ledande installatörer format unika lösningar för över 200 000 svenska hem. Med en erfarenhet som sträcker sig över decennier erbjuder vi trygghet och kompetens i valet av uppvärmning och inomhusklimat. Med Sverigepumpen får du upp till 14 års trygghet på din värmepump, som är utvald just för att passa i ditt hem. För att kunna skapa ett optimalt inomhusklimat gällande kyla, värme och luftkvalité gör vi alltid ett hembesök för att se vad just Ni har för förutsättningar. För detta har vi valt ut marknadens ledande produkter och gjort dem ännu bättre, det är Sverigepumpen.
Hur bokar jag en service på min nuvarande värmepump?
Vi utför service på alla olika märken av luftvärmepumpar, använd kontaktformuläret här på sidan och skriv i meddelandet att du är intresserad av en service så återkommer vi till dig så fort vi kan.
Varför ska jag ha en luftrenare?
Är du allergisk mot till exempel pollen, damm, pälsdjur eller vill vara säker på att den luft du och din familj andas in är bra bör du investera i en luftrenare. Vi har marknadens ledande luftrenare som är byggda för att ta bort både allergener som skapar allergier samt damm, bakterier, virus och dofter. Våra luftrenare är rekommenderade av Svenska Astma och Allergiförbundet och passar stora som små. Vi rekommenderar alla att ha en luftrenare i sovrummen, både för vuxna och barn. Det är ett bra sätt att förebygga allergier eller lindra besvären för de som redan har allergier. Kontakta oss eller en lokal återförsäljare för rådgivning om vilken luftrenare som passar er bäst.
Vad kostar en Sverigepump?
Vi på Sverigepumpen säljer inte direkt till dig som slutkund utan använder oss av återförsäljare runt om i Sverige för att vara så rikstäckande som möjligt.

Det är respektive återförsäljare som tar fram ett prisförslag utefter dina förutsättningar och behov. Vi säljer alltid våra Sverigepumpar med komplett installation för att du som kund ska få så trygga garantier och försäkringar av oss som möjligt.

Pris kan variera beroende på var i landet du bor, typ av värmepump och hur omfattande installationen blir i just ditt hem. När vår återförsäljare gjort en analys av ditt hushåll får du ett konkret och komplett prisförslag på en Sverigepump.
På det sättet kan du vara säker på att göra en bra affär och få den mest optimala uppvärmningslösningen för just ditt hem!

Hittar du inte det du söker? Besök istället vårt kundforum.

Här kan du söka svar på frågor du har. Hittar du inte det du söker så kan du skriva din egen fråga, vår expertpanel svarar på alla frågor så fort de bara kan.

Följ oss på sociala medier.