fbpx Wildcard SSL Certificates

SVERIGEPUMPEN 

PUMPRENT

Med Pumprent kan du enkelt och smidigt skapa en miljövänlig och hållbar värmepumpsrengöring med endast kranvatten och en rengöringstablett.

 

1. Fyll upp vatten

2. Tillsätt 1 st tablett och vänta 20 min

3. Skaka flaskan så innehållet blandas

4. Spraya

Rengöring till luftvärmepumpar

Underhåll din luftvärmepump med miljövänliga värmepumpsrengöringen Pumprent och ta bort damm, smuts och bakterier som fastnar på innedelens lameller. Regelbunden värmepumpsrengöring gör din luftvärmepump effektivare och mer hållbar.

Pumprent är en miljövänlig och hållbar värmepumpsrengöring som endast består av vatten och en rengöringstablett. Den miljövänliga rengöringstabletten löser du upp i kranvatten och kan smidigt och enkelt börja städa med din hållbara värmepumpsrengöring. En tablett räcker till två rengöringar av din värmepump.

Återanvänd din flaska efter genomförd rengöring. Fyll upp den med kranvatten och lägg i en ny rengöringstablett

Pumprent består av 1 återanvändbar sprayflaska (500ml), 2 mijövänliga rengöringstabletter och 1 microfiberduk för rengöring av innedelen.

Användning

Pumprent är avsedd för luftvärmepumpens innedel. Applicera endast värmepumpsrengöring på innedelens lameller. Luftvärmepumpens innedel bör rengöras med Pumprent en till två gånger per år. Vi rekommenderar att denna typ av rengöring genomförs mellan den stora rengöringsservicen som utförs av certifierad installatör.

En rengöringstablett räcker till två rengöringar av din värmepump.  

 

Instuktioner för Pumprent

Säkerhetsdatablad Pumprent

Säkerhetsdatablad Pumprent