Sverigepumpen, tillbehör på köpet, mer för pengarna, värmepump

 

Luft/luft-värmepump

Ett bra inomhusklimat kräver en effektiv och energisnål uppvärmnings metod. Vårt hjärta klappar hårt för värmepumpar. En värmepump är en fantastisk uppvärmningskälla som inte bara bidrar till ett varmt och skönt inomhusklimat utan också hjälper till att förbättra miljön genom att den nyttjar den värmeenergi som finns naturligt i utomhusluften och minskar behovet av andra, mindre miljövänliga uppvärmningsmetoder. En värmepump är en energisnål uppvärmningsmetod som sparar både på miljön och dina pengar.

En luft/luftvärmepump ger dessutom bättre luft inomhus genom att det sitter filter i inomhusdelen. Den uppvärmda luften passerar filtren innan den blåses ut så att den varma luft du får inte bara är uppvärmd utan också renad från skadliga partiklar. Luftflödet som uppstår med en luft/luftvärmepump inomhus bidrar också till att skapa ett bättre klimat inomhus där luften cirkulerar istället för att stå still.  

Vi har valt ut de allra bästa luft/luftvärmepumparna på marknaden och gjort dem ännu bättre för att kunna ge dem stämpeln Sverigepumpen. Vissa modeller har vi en skyddat med en extra beläggning på kondensorn så att den ska tåla väder och vind bättre och samtliga modeller har vi utrustat med “sparmössan”, ett genialiskt gummiskydd som sätts på för att förhindra onödig värmeförlust på utedelen.

Här kan du läsa om våra olika luft/luft-värmepumpar. Vi har idag värmepumpar från Panasonic och LG som vi har kvalitetstestat och förbättrat för att ge dem stämpeln Sverigepumpen.

 

flodeillustrationweb

sverigepumpsexpert

Minst lika viktigt som det är att välja rätt värmepump är det att välja rätt installatör av din värmepump. Vi jobbar ständigt med att certifiera och utbilda våra installatörer för att du som konsument ska känna dig trygg och veta att den du anlitar gör ett bra jobb. Sverigepumpsexperterna är ett nätverk av de allra bästa installatörerna på marknaden och de är vi extra stolta över.

Alla våra återförsäljare gör alltid ett kostnadsfritt hembesök innan de lämnar lösningsförslag till dig. Alla hus har olika förutsättningar och alla boende har olika behov. Därför ingår det i Sverigepumpen alltid ett kostnadsfritt hembesök där installatören gör en analys för att kunna ge ett förslag på lösning som passar just dig bäst.

Kontakta oss idag så sätter vi dig i kontakt med en skicklig återförsäljare som kan hjälpa dig.

Kontakt