Kontakt och FAQ

Har du en fråga du inte hittar svaret på så är du välkommen att besöka Sverigepumpens kundforum som du hittar här

Kontakta oss

Vi värnar om din integritet, här kan du läsa vår dataskyddspolicy.

 

Ojdå! någonting saknas. Var god fyll i alla fällt korrekt!

Vanliga frågor

Vad är Sverigepumpen?

Företaget bakom Sverigepumpen, Kinnan AB grundades 1989 med målet att ge svenska folket ett bättre inomhusklimat. Ett mål och motto som kvarstår än idag. 2004 föddes formen för konceptet ”Sverigepumpen” som från början utvecklades genom att anpassa värmepumpar för de svenska hemmet och det svenska klimatet. Vi är ingen tillverkare av värmepumpar utan väljer ut de allra bästa produkterna på marknaden och gör dem ännu bättre innan vi ger dem stämpeln Sverigepumpen. Vi adderar bland annat "sparmössan", ett skydd som sätts på rören på utedelen för att förhindra värmeförlust vilket ger en högre effektivitet på pumpen och ett unikt integrerat tak som skyddar pumpen mot vädrets påfrestningar vilket ger pumpen en längre livslängd. På några modeller adderar vi en beläggning på kondensorn i utedelen vilket gör att värmepumpen klarar vädrets påfrestningar mycket bättre. Genom hårt jobb har vi utvecklat konceptet och produkterna i strävan efter att bli nummer ett på inomhusklimat, vilket nu har resulterat en bredare produktportfölj med marknadens ledande klimatprodukter. Vi strävar efter det perfekta inomhusklimatet för alla våra kunder.

Varför ska man välja Sverigepumpen?

Vi har tillsammans med Sveriges ledande installatörer format unika lösningar för över 200 000 svenska hem. Med en erfarenhet som sträcker sig över decennier erbjuder vi trygghet och kompetens i valet av uppvärmning och inomhusklimat. Med Sverigepumpen får du upp till 14 års trygghet på din värmepump, som är utvald just för att passa i ditt hem. För att kunna skapa ett optimalt inomhusklimat gällande kyla, värme och luftkvalité gör vi alltid ett hembesök för att se vad just Ni har för förutsättningar. För detta har vi valt ut marknadens ledande produkter och gjort dem ännu bättre, det är Sverigepumpen.

Hur kommer jag i kontakt med en återförsäljare?

Skriv en intresseanmälan direkt här på Sverigepumpen.se så kontaktar en återförsäljare dig inom kort. Vill du hellre ta kontakt med en återförsäljare själv så kan du söka efter en lokal återförsäljare på sidan Återförsäljare.

Hur bokar jag en service på min nuvarande värmepump?

Vi utför service på alla olika märken av luftvärmepumpar, gå bara in under länken service och skriv till vår kundtjänst om ditt ärende så kontaktar vi dig inom kort.

Hur mycket spar jag på att byta ut min nuvarande luftvärmepump mot en ny Sverigepump?

Det är olika, det beror på hur gammal din värmepump är och vad den har för efffekt. Normalt tappar en luftvärmepump effekt efter ett par år, regelbunden service är ett bra bot mot detta. Boka ett kostnadsfritt hembesök så kan du få reda på hur din nuvarande luftvärmepump mår och se hur mycket mer du kan spara genom att installera en ny Sverigepump.

Varför ska jag ha en luftrenare?

Är du allergisk mot till exempel pollen, damm, pälsdjur eller vill vara säker på att den luft du och din familj andas in är bra bör du investera i en luftrenare. Vi har marknadens ledande luftrenare som är byggda för att ta bort både allergener som skapar allergier samt damm, bakterier, virus och dofter. Våra luftrenare är rekommenderade av Svenska Astma och Allergiförbundet och passar stora som små. Vi rekommenderar alla att ha en luftrenare i sovrummen, både för vuxna och barn. Det är ett bra sätt att förebygga allergier eller lindra besvären för de som redan har allergier. Kontakta oss eller en lokal återförsäljare för rådgivning om vilken luftrenare som passar er bäst.