Köp en Sverigepumpen Super 25 BlueFin och få ett par grymma hörlurar på köpet!

Sverigepumpen Super 25 BlueFin är vår allra mest populära värmepump och nu bjuder vi dig dessutom på ett par trådlösa hörlurar från Panasonic till ett värde av 1299 kr. 

Sverigepumpen Super 25 BlueFin är en mycket bra värmepump:

– A+++
– SCOP 5,3
– 6,7 kW värme
– Unik BlueFin-belagd kondensor som ger upp till 3 gånger längre livslängd på värmepumpen och gör att den kan bibehålla prestandan över längre tid
– Integrerat tak som skyddar utedelen och förlänger dess livslängd
– Extra isolering på utedelen för ökad prestanda och minskad värmeförlust

Läs mer om Sverigepumpen Super 25 BlueFin här.

Gör så här för att ta del av kampanjen:

1.Köp en Sverigepumpen Super 25 under perioden 13 april till och med 31 augusti 2018. OBS förlängd kampanjperiod.

2.Skicka en kopia på ditt kvitto samt serienummer på din pump till kampanj@sverigepumpen.se. Uppge ditt namn, gatuadress, postnummer samt postort dit vi ska skicka hörlurarna. Uppge även ditt telefonnummer så att vi kan nå dig vid eventuella problem.

3.Vi skickar hörlurarna till dig och du kan njuta av sänkta energikostnader, behagligt inomhusklimat och bra musik eller en bra ljudbok i dina nya hörlurar.

Kampanjen kan inte kombineras med eventuella andra erbjudanden. Vi ger dig ett par hörlurar per nyinstallation av komplett värmepump. Kampanjen gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 31 augusti 2018.

Vill du ha ett kostnadsfritt hembesök av en certifierad återförsäljare som kan hjälpa dig att välja värmepump och se installationsmöjligheter? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.